FOREDRAG

Jeg har holdt foredrag i over 30 år og i hele landet samt på færøerne og i Sydslesvig.

Mine foredrag belyser eksistentielle spørgsmål - altid med et glimt i øjet og en varm, humoristisk undertone. Emnerne rummer en vekselvirkning mellem det alment menneskelige og

det kristelige, formidlet i et let, klart og tilgængeligt sprog.

Herunder finder du de foredrag, jeg udbyder.

HUMOR OG EVANGELIUM

I den varme humor ler vi med hinanden i stedet for at grine ad den anden. I den varme humor er vi ikke gennemskuet – men gennemlyst af kærlighed. Således er den varme humor beslægtet med evangeliet – forløsende og frisættende. Så hvordan får vi fat i humoren og den i os?


Læs mere

I dette foredrag kommer vi tæt på Korsbæks borgere, som de lever med intriger, kærlighed og en forløsende humor. Gennem langt over tohundrede foredrag, er jeg blevet bekræftet i, hvordan det for tilhørerne åbner op for nye sider af såvel Matador som kristendom – så det kan forbindes med det enkelte menneskes eget liv. 


Læs mere

MATADOR OG KRISTENDOM

Fortællinger fra vort liv

FÆRØERNE

DIT HJERTES ØER

Jeg har boet og rejst meget på Færøerne, såvel privat og som rejseleder, og i dette foredrag vil jeg med billeder, musik og inddragelse af litteratur, tage tilhørerne med på en rejse til "De fjerne øer", som Færøerne også kaldes. Øerne er dog ikke længere væk, end at vi finder genklang for deres spændings- og kontrast-fyldte natur og liv i vort eget sind.


Læs mere

Gennem en fortolkende og perspek-tiverende genfortælling af Ibsens klassiker, tegnes der et portræt af nutidens samfund og mennesker, hvor begærlighed og magt dominerer i mange forhold. Det gælder bl.a. indenfor politik og finansverden, som i de nære relationer. Men der er andre valgmuligheder end Peers - og vores - vildveje.


Læs mere

PEER GYNT OG SANDHEDEN

OM VORT LIV

BABETTES

GÆSTEBUD

Fortælling eller foredrag over Karen Blixens smukke novelle. 

En fortælling, hvor hun bruger den sidste nadver som forlæg, og hvor Babette med sit himmelske måltid giver alt – og forløser den menighed, der ellers er fanget i skænderier, snyd og bedrag.

En fortælling fyldt med varme og humor.


Læs mere